top of page

ONZE RECHTSGEBIEDEN

Wattilete Advocaten verleent rechtsbijstand op een breed terrein. Het kantoor heeft kennis en ervaring op de volgende rechtsgebieden:

ARBEIDSRECHT

Het kantoor richt zich ook op het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zowel werkgevers als werknemers hebben de weg gevonden naar Wattilete Advocaten en rekenen wij tot onze clientèle.

BESTUURSRECHT

Het bestuursrecht draait met name om het ‘besluit’. Een besluit is een schriftelijke beslissing van een bestuursorgaan dat een publiekrechtelijk rechtsgevolg heeft (art. 1:3 Awb). 

HUURRECHT

Wattilete Advocaten behandelt alle mogelijke geschillen en procedures op het gebied van huurrecht voor zowel particulieren als ondernemingen. 

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Wij kunnen u adviseren en zo nodig in een procedure bijstaan in alle zaken die onder het personen- en familierecht vallen. Daarbij stellen wij als uitgangspunt de zaak met een persoonlijke benadering te behandelen.

SOCIALE ZEKERHEIDSRECHT

Het sociale zekerheidsrecht regelt, als onderdeel van het bestuursrecht, de rechten en verplichtingen van degenen die een rol hebben met betrekking tot sociale zekerheid (werkgevers, werknemers, werklozen, arbeidsongeschikten, ouderen en zelfstandigen).

STRAFRECHT

Wordt u verdacht van een strafbaar feit dan kunt u zich laten bijstaan door een van onze advocaten. Wij verlenen rechtsbijstand op een breed strafrechtelijk terrein. Of het nu een eenvoudige diefstal betreft of een misdrijf gericht tegen het leven.

VREEMDELINGENRECHT

Op alle terreinen van het reguliere vreemdelingenrecht kunnen wij u rechtsbijstand verlenen.

HULP NODIG?

Weet u niet zeker onder welk rechtsgebied uw zaak valt? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

bottom of page