top of page

STRAFRECHT

Wordt u verdacht van een strafbaar feit dan kunt u zich laten bijstaan door een van onze advocaten. Wij verlenen rechtsbijstand op een breed strafrechtelijk terrein. Of het nu een eenvoudige diefstal betreft of een misdrijf gericht tegen het leven.

 

Wij zijn kundig en gedreven in uiteenlopende zaken, waaronder verdovende middelen, levens- en geweldsdelicten, zedenzaken alsmede vermogensdelicten en verkeersdelicten, waaronder rijden onder invloed en alles wat daarmee samenhangt.

 

Naast deskundige juridische begeleiding is er volop aandacht voor de persoon van de cliënt en wordt iedere zaak op geheel eigen wijze bepleit.

Indien u bent gearresteerd, gedetineerd of gedagvaard kunt u of kan uw familie contact met ons opnemen.

 

Bent u slachtoffer van een strafbaar feit dan kunt u zich als benadeelde partij voegen in het strafproces van de verdachte om bijvoorbeeld op die wijze een schadevergoedingsverzoek geldend te maken. Bovendien kunt u als slachtoffer in de rechtszaak, tijdens de behandeling ter zitting, gebruik maken van het spreekrecht. In veel van die zaken is het dan verstandig rechtsbijstand te vragen van een advocaat.

Heeft u vragen met betrekking tot het strafrecht?

 

Neem vrijblijvend contact op:

bottom of page